Overall Voting Result 9/20/2023 3:04:36 PM

Voting Mode: Open

VOTE

Rayyithunge Majleehuge dhaaimee committee thakugai himenivadaigannavaa siyaasee party thakah nisbaiyve vadaigannavaa membarunnaai, vaki party akah nisbaiyve vadainugannavaa membarun thamseel kuravvaane gothuge report ge Option 1 faaskurumah

Results

Present: 59

Eligible to vote: 58

Yes: 16

No: 0

Abstain: 0

Voted: 16

Not Voted: 42

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	Not Voted
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	Yes
11	Ali Azim (TD)	Medhu Henveyru	Yes
12	Hussain Shaheem (MDP)	Henveyru Dhekunu	Not Voted
13	Hassan Latheef (TD)	Henveyru Hulhangu	Yes
14	Eva Abdulla (TD)	Galolhu Uthuru	Yes
16	Mohamed Rasheed (TD)	Mahchangoalhi Uthuru	Yes
18	Ahmed Haitham (MDP)	Mahchangoalhi Dhekunu	Not Voted
19	Imthiyaz Fahmy (TD)	Maafannu Uthuru	Yes
20	Ibrahim Rasheed (TD)	Maafannu Medhu	Yes
21	Adam Ali (MDP)	Maafannu Dhekunu	Not Voted
23	Ahmed Usham (MNP)	Villimalé	Not Voted
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	Not Voted
25	Mohamed Shifau (MDP)	Ihavandhoo	Not Voted
26	Ahmed Abdulla (MDP)	Baarashu	Not Voted
27	Abdulla Waheed (MDP)	Dhidhdhoo	Not Voted
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Not Voted
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Not Voted
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Not Voted
31	Hussain Ziyad (MDP)	Vaikaradhoo	Not Voted
32	Yasir Abdul Latheef (MDP)	Kulhudhuhfushi Uthuru	Not Voted
33	Jamsheed Mohamed (MDP)	Kulhudhuhfushi Dhekunu	Not Voted
35	Abdulla Shaheem Abdul Hakee	Kanditheemu	Not Voted
37	Mohamed Rashid (MDP)	Komandoo	Not Voted
38	Mohamed Shahid (MDP)	Funadhoo	Not Voted
39	Ahmed Easa (MDP)	Kendhikulhudhoo	Not Voted
40	Ahmed Haroon (MDP)	Manadhoo	Not Voted
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Not Voted
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Not Voted
44	Mohamed Waheed (TD)	Ungoofaaru	Not Voted
46	Hassan Ahmed (MDP)	Inguraidhoo	Not Voted
48	Hisaan Hussain (MDP)	Thulhaadhoo	Not Voted
49	Ahmed Saleem (PPM)	Eydhafushi	Not Voted
50	Ali Hussain (JP)	Kendhoo	Yes
51	Jeehan Mahmood (MDP)	Hinnavaru	Not Voted
52	Ahmed Shiyam (PPM)	Naifaru	Not Voted
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Not Voted
54	Abdulla Jabir (MDP)	Kaashidhoo	Yes
55	Ibrahim Naseem (IND)	Thulusdhoo	Not Voted
56	Ibrahim Shaaz (MDP)	Guraidhoo	Not Voted
57	Hassan Zareer (MDP)	Mathiveri	Not Voted
58	Hassan Shiyan (MDP)	Thoddoo	Yes
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Not Voted
64	Ikram Hassan (MDP)	Dhiggaru	Not Voted
65	Ibrahim Naseer (MDP)	Mulaku	Not Voted
69	Ahmed Amir (MDA)	Kudahuvadhoo	Not Voted
70	Hassan Afeef (TD)	Vilufushi	Yes

ID	Name	Organisation	Result
74	Ali Hameed (MDP)	Isdhoo	Yes
76	Moosa Siraj (IND)	Fonadhoo	Not Voted
79	Yaugoob Abdulla (MDP)	Dhaandhoo	Not Voted
83	Hussain Firushan (TD)	Madaveli	Yes
85	Ahmed Zahir (TD)	Gadhdhoo	Yes
86	Mohamed Rasheed (MDP)	Fuvahmulah Uthuru	Not Voted
87	Hussain Mohamed Didi (MDP)	Fuvahmulah Medhu	Not Voted
88	Mohamed Mumthaz (MDP)	Fuvahmulah Dhekunu	Not Voted
89	Ilyas Labeeb (TD)	Hulhudhoo	Yes
91	Ibrahim Shareef (MDP)	Maradhoo	Not Voted
93	Ahmed Rasheed (TD)	Hithadhoo Medhu	Yes