Voting Mode: Open

VOTE

Rayyithunge Majleehuge gavaid ge 179 vana maadhaa ge dhashun Hoarafushi dhaairaa ge Izzaitheri Member hushahalhuvvaafaiva massalaige bahusge vaguthu ithurukurumaamedhu

Results

Present: 50

Eligible to vote: 49

Yes: 22

No: 0

Abstain: 0

Voted: 22

Not Voted: 27

Note: All inserted cards will be counted as present by the system.

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	Yes
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	Yes
11	Ali Azim (TD)	Medhu Henveyru	Not Voted
12	Hussain Shaheem (MDP)	Henveyru Dhekunu	Not Voted
13	Hassan Latheef (TD)	Henveyru Hulhangu	Not Voted
14	Eva Abdulla (TD)	Galolhu Uthuru	Not Voted
15	Meekail Ahmed Nasym (MDP)	Galolhu Dhekunu	Yes
16	Mohamed Rasheed (TD)	Mahchangoalhi Uthuru	Not Voted
18	Ahmed Haitham (MDP)	Mahchangoalhi Dhekunu	Not Voted
19	Imthiyaz Fahmy (TD)	Maafannu Uthuru	Not Voted
20	Ibrahim Rasheed (TD)	Maafannu Medhu	Not Voted
22	Mohamed Falah (MDP)	Maafannu Hulhangu	Yes
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	Yes
26	Ahmed Abdulla (MDP)	Baarashu	Not Voted
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Yes
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Yes
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Not Voted
31	Hussain Ziyad (MDP)	Vaikaradhoo	Yes
32	Yasir Abdul Latheef (MDP)	Kulhudhuhfushi Uthuru	Yes
33	Jamsheed Mohamed (MDP)	Kulhudhuhfushi Dhekunu	Not Voted
34	Mohamed Raee (MDP)	Makunudhoo	Yes
35	Abdulla Shaheem Abdul Hakee	Kanditheemu	Not Voted
36	Ali Riza (MDP)	Milandhoo	Yes
38	Mohamed Shahid (MDP)	Funadhoo	Not Voted
39	Ahmed Easa (MDP)	Kendhikulhudhoo	Yes
40	Ahmed Haroon (MDP)	Manadhoo	Yes
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Yes
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Yes
46	Hassan Ahmed (MDP)	Inguraidhoo	Not Voted
49	Ahmed Saleem (PPM)	Eydhafushi	Not Voted
50	Ali Hussain (JP)	Kendhoo	Not Voted
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Not Voted
55	Ibrahim Naseem (PNC)	Thulusdhoo	Not Voted
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Yes
64	Ikram Hassan (MDP)	Dhiggaru	Yes
66	Ahmed Haleem (MDP)	Bilehdhoo	Yes
69	Ahmed Amir (MDA)	Kudahuvadhoo	Not Voted
70	Hassan Afeef (TD)	Vilufushi	Not Voted
74 	Ali Hameed (MDP)	Isdhoo	Not Voted
75 	Mohamed Wisam (MDP)	Gamu	Yes
76 70	Moosa Siraj (IND)	Fonadhoo	Not Voted
79	Yaugoob Abdulla (MDP)	Dhaandhoo	Yes
80	Ahmed Saeed (MDP)	Gemanafushi	Yes
83	Hussain Firushan (TD)	Madaveli	Not Voted
85	Ahmed Zahir (TD)	Gadhdhoo	Not Voted
86	Mohamed Rasheed (MDP)	Fuvahmulah Uthuru	Not Voted
87	Hussain Mohamed Didi (MDP)	Fuvahmulah Medhu	Yes

ID	Name	Organisation	Result
89	Ilyas Labeeb (TD)	Hulhudhoo	Not Voted
93	Ahmed Rasheed (TD)	Hithadhoo Medhu	Not Voted