Overall Voting Result 8/17/2020 1:21:49 PM

Voting Mode: Open

VOTE

Rayyithunge Majleehuge Gavaid ge 179 vana maadhaa ge dhashun Naifaru Dhaairaage Member Ahmed Shiyam hushahalhuvvaafaiva massala ah bahuskurumah

Results

Present: 71

Eligible to vote: 70

Yes: 7

No: 13

Abstain: 0

Voted: 20

Not Voted: 50

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	No
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	No
11	Ali Azim (MDP)	Medhu Henveyru	Not Voted
12	Hussain Shaheem (MDP)	Henveyru Dhekunu	Not Voted
13	Hassan Latheef (MDP)	Henveyru Hulhangu	No
14	Eva Abdulla (MDP)	Galolhu Uthuru	Not Voted
15	Meekail Ahmed Nasym (MDP)	Galolhu Dhekunu	Not Voted
16	Mohamed Rasheed (MDP)	Mahchangoalhi Uthuru	Not Voted
18	Ahmed Haitham (MDP)	Mahchangoalhi Dhekunu	Not Voted
20	Ibrahim Rasheed (MDP)	Maafannu Medhu	Not Voted
21	Adam Ali (MDP)	Maafannu Dhekunu	No
22	Mohamed Falah (MDP)	Maafannu Hulhangu	No
23	Ahmed Usham (IND)	Villimalé	Not Voted
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	No
25	Mohamed Shifau (MDP)	Ihavandhoo	No
26	Ahmed Abdulla (MDP)	Baarashu	Not Voted
27	Abdulla Waheed (MDP)	Dhidhdhoo	Not Voted
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Not Voted
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Not Voted
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Yes
31	Hussain Ziyad (MDP)	Vaikaradhoo	Not Voted
32	Yasir Abdul Latheef (MDP)	Kulhudhuhfushi Uthuru	Not Voted
33	Jamsheed Mohamed (MDP)	Kulhudhuhfushi Dhekunu	Not Voted
34	Mohamed Raee (MDP)	Makunudhoo	Not Voted
35	Abdulla Shaheem Abdul Hakee	Kanditheemu	Not Voted
36	Ali Riza (MDP)	Milandhoo	Not Voted
38	Mohamed Shahid (MDP)	Funadhoo	Not Voted
39	Ahmed Easa (MDP)	Kendhikulhudhoo	Not Voted
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Not Voted
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Not Voted
44	Mohamed Waheed (MDP)	Ungoofaaru	No
45	Ismail Ahmed (MDP)	Dhuvaafaru	Not Voted
46	Hassan Ahmed (MDP)	Inguraidhoo	Not Voted
47	Adam Shareef (PNC)	Maduvvari	Yes
49	Ahmed Saleem (PPM)	Eydhafushi	Not Voted
50	Ali Hussain (JP)	Kendhoo	Not Voted
52	Ahmed Shiyam (PPM)	Naifaru	Yes
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Not Voted
54	Abdulla Jabir (IND)	Kaashidhoo	Not Voted
55	Ibrahim Naseem (IND)	Thulusdhoo	Not Voted
57	Hassan Zareer (MDP)	Mathiveri	Not Voted
58	Hassan Shiyan (MDP)	Thoddoo	Not Voted
60	Ahmed Thariq (PPM)	Mahibadhoo	Yes
61	Mohamed Nazim (JP)	Dhangethi	Not Voted
62	Ibrahim Fazul Rasheed (PNC)	Felidhoo	Yes
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Not Voted
64	Ikram Hassan (MDP)	Dhiggaru	No

ID	Name	Organisation	Result
65	Ibrahim Naseer (MDP)	Mulaku	Not Voted
66	Ahmed Haleem (MDP)	Bilehdhoo	Not Voted
67	Abdul Muhsin Hameed (IND)	Nilandhoo	Not Voted
69	Ahmed Amir (MDA)	Kudahuvadhoo	Not Voted
70	Hassan Afeef (MDP)	Vilufushi	Not Voted
72	Mohamed Nashiz (MDP)	Kinbidhoo	No
73	Mohamed Ghassan Maumoon (Th. Guraidhoo	Not Voted
76	Moosa Siraj (MDP)	Fonadhoo	Not Voted
77	Mohamed Saeed (PNC)	Maavashu	Yes
78	Saud Hussain (IND)	Villingili	Not Voted
79	Yaugoob Abdulla (MDP)	Dhaandhoo	Not Voted
80	Ahmed Saeed (MDP)	Gemanafushi	No
82	Abdulla Saneef (MDP)	Thinadhoo Dhekunu	Not Voted
83	Hussain Firushan (MDP)	Madaveli	Not Voted
84	Hussain Mohamed Latheef (PPM)	Faresmaathodaa	Yes
85	Ahmed Zahir (MDP)	Gadhdhoo	Not Voted
86	Mohamed Rasheed (MDP)	Fuvahmulah Uthuru	Not Voted
87	Hussain Mohamed Didi (MDP)	Fuvahmulah Medhu	Not Voted
88	Mohamed Mumthaz (MDP)	Fuvahmulah Dhekunu	No
89	Ilyas Labeeb (MDP)	Hulhudhoo	No
91	Ibrahim Shareef (MDP)	Maradhoo	Not Voted
93	Ahmed Rasheed (MDP)	Hithadhoo Medhu	Not Voted
95	Rozaina Adam (MDP)	Addu Meedhoo	Not Voted