Overall Voting Result 9/8/2021 10:20:04 AM

Voting Mode: Open

VOTE

Rayyithunge Majleehuge Gavaid ge 179 vana maadhaage dhashun Maafannu Medhu Dhaairaage Member hushahalhuvvaafaivaa massala ah bahuskurumah

Results

Present: 49

Eligible to vote: 48

Yes: 11

No: 1

Abstain: 0

Voted: 12

Not Voted: 36

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	Not Voted
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	Yes
11	Ali Azim (MDP)	Medhu Henveyru	No
13	Hassan Latheef (MDP)	Henveyru Hulhangu	Not Voted
15	Meekail Ahmed Nasym (MDP)	Galolhu Dhekunu	Yes
19	Imthiyaz Fahmy (MDP)	Maafannu Uthuru	Yes
20	Ibrahim Rasheed (MDP)	Maafannu Medhu	Yes
21	Adam Ali (MDP)	Maafannu Dhekunu	Not Voted
22	Mohamed Falah (MDP)	Maafannu Hulhangu	Not Voted
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	Yes
25	Mohamed Shifau (MDP)	Ihavandhoo	Not Voted
26	Ahmed Abdulla (MDP)	Baarashu	Not Voted
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Not Voted
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Not Voted
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Not Voted
31	Hussain Ziyad (MDP)	Vaikaradhoo	Not Voted
33	Jamsheed Mohamed (MDP)	Kulhudhuhfushi Dhekunu	Not Voted
34	Mohamed Raee (MDP)	Makunudhoo	Yes
36	Ali Riza (MDP)	Milandhoo	Yes
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Not Voted
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Not Voted
44	Mohamed Waheed (MDP)	Ungoofaaru	Not Voted
46	Hassan Ahmed (MDP)	Inguraidhoo	Not Voted
47	Adam Shareef (PNC)	Maduvvari	Yes
49	Ahmed Saleem (PPM)	Eydhafushi	Not Voted
50	Ali Hussain (JP)	Kendhoo	Not Voted
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Yes
54	Abdulla Jabir (IND)	Kaashidhoo	Yes
57	Hassan Zareer (MDP)	Mathiveri	Not Voted
58	Hassan Shiyan (MDP)	Thoddoo	Yes
62	Ibrahim Fazul Rasheed (PNC)	Felidhoo	Not Voted
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Not Voted
64	Ikram Hassan (MDP)	Dhiggaru	Not Voted
65	Ibrahim Naseer (MDP)	Mulaku	Not Voted
66	Ahmed Haleem (MDP)	Bilehdhoo	Not Voted
67	Abdul Muhsin Hameed (IND)	Nilandhoo	Not Voted
69	Ahmed Amir (MDA)	Kudahuvadhoo	Not Voted
70	Hassan Afeef (MDP)	Vilufushi	Not Voted
73	Mohamed Ghassan Maumoon (Th. Guraidhoo	Not Voted
76 	Moosa Siraj (MDP)	Fonadhoo	Not Voted
77	Mohamed Saeed (PNC)	Maavashu	Not Voted
81	Abdul Mughnee (MDP)	Thinadhoo Uthuru	Not Voted
85	Ahmed Zahir (MDP)	Gadhdhoo	Not Voted
86	Mohamed Rasheed (MDP)	Fuvahmulah Uthuru	Not Voted
87	Hussain Mohamed Didi (MDP)	Fuvahmulah Medhu	Not Voted
89	Ilyas Labeeb (MDP)	Hulhudhoo	Not Voted
91	Ibrahim Shareef (MDP)	Maradhoo	Not Voted

ID	Name	Organisation	Result
93	Ahmed Rasheed (MDP)	Hithadhoo Medhu	Not Voted