Voting Mode: Open

## VOTE

Rayyithunge Majleehuge Gavaid ge 179 vana maadhaage dhashun Felidhoo Dhaairaage Member Ibrahim Fazul Rasheed hushahalhuvvaafaivaa massala ah bahuskurumah

## Results

- Present: 53
- Eligible to vote: 52
  - Yes: 8
  - No: 10
  - Abstain: 1
    - Voted: 19
  - Not Voted: 33

| ID | Name                          | Organisation         | Result          |
|----|-------------------------------|----------------------|-----------------|
| 01 | Speaker                       |                      | No voting right |
| 10 | Ibrahim Muizzu (MDP)          | Henveyru Uthuru      | Not Voted       |
| 11 | Ali Azim (MDP)                | Medhu Henveyru       | No              |
| 13 | Hassan Latheef (MDP)          | Henveyru Hulhangu    | Not Voted       |
| 15 | Meekail Ahmed Nasym (MDP)     | Galolhu Dhekunu      | Not Voted       |
| 16 | Mohamed Rasheed (MDP)         | Mahchangoalhi Uthuru | Abstain         |
| 19 | Imthiyaz Fahmy (MDP)          | Maafannu Uthuru      | Not Voted       |
| 20 | Ibrahim Rasheed (MDP)         | Maafannu Medhu       | No              |
| 21 | Adam Ali (MDP)                | Maafannu Dhekunu     | Not Voted       |
| 22 | Mohamed Falah (MDP)           | Maafannu Hulhangu    | No              |
| 24 | Ahmed Saleem (MDP)            | Hoarafushi           | No              |
| 26 | Ahmed Abdulla (MDP)           | Baarashu             | Not Voted       |
| 28 | Ibrahim Shareef (MDP)         | Kelaa                | Not Voted       |
| 29 | Abdul Gafoor Moosa (MDP)      | Hanimaadhoo          | Not Voted       |
| 30 | Mohamed Nasheed Abdulla (IN   | Nolhivaram           | Yes             |
| 31 | Hussain Ziyad (MDP)           | Vaikaradhoo          | Not Voted       |
| 34 | Mohamed Raee (MDP)            | Makunudhoo           | Not Voted       |
| 36 | Ali Riza (MDP)                | Milandhoo            | Not Voted       |
| 38 | Mohamed Shahid (MDP)          | Funadhoo             | Not Voted       |
| 41 | Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP) | Velidhoo             | Not Voted       |
| 42 | Yoonus Ali (MDP)              | Holhudhoo            | Not Voted       |
| 43 | Mohamed Rasheed Hussain (M    | Alifushi             | Not Voted       |
| 44 | Mohamed Waheed (MDP)          | Ungoofaaru           | Yes             |
| 45 | Ismail Ahmed (MDP)            | Dhuvaafaru           | Not Voted       |
| 46 | Hassan Ahmed (MDP)            | Inguraidhoo          | Not Voted       |
| 47 | Adam Shareef (PNC)            | Maduvvari            | Yes             |
| 50 | Ali Hussain (JP)              | Kendhoo              | Yes             |
| 52 | Ahmed Shiyam (PPM)            | Naifaru              | Yes             |
| 53 | Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD  | Kurendhoo            | Not Voted       |
| 57 | Hassan Zareer (MDP)           | Mathiveri            | No              |
| 58 | Hassan Shiyan (MDP)           | Thoddoo              | No              |
| 60 | Ahmed Thariq (PPM)            | Mahibadhoo           | Yes             |
| 61 | Mohamed Nazim (IND)           | Dhangethi            | Not Voted       |
| 62 | Ibrahim Fazul Rasheed (PNC)   | Felidhoo             | Yes             |
| 63 | Hussain Gasim (MDP)           | Keyodhoo             | Not Voted       |
| 64 | Ikram Hassan (MDP)            | Dhiggaru             | No              |
| 66 | Ahmed Haleem (MDP)            | Bilehdhoo            | No              |
| 67 | Abdul Muhsin Hameed (IND)     | Nilandhoo            | Not Voted       |
| 69 | Ahmed Amir (MDA)              | Kudahuvadhoo         | Not Voted       |
| 70 | Hassan Afeef (MDP)            | Vilufushi            | Not Voted       |
| 71 | Abdulla Riyaz (IND)           | Thimarafushi         | Yes             |
| 73 | Mohamed Ghassan Maumoon (     | Th. Guraidhoo        | Not Voted       |
| 74 | Ali Hameed (JP)               | Isdhoo               | Not Voted       |
| 77 | Mohamed Saeed (PNC)           | Maavashu             | Not Voted       |
| 79 | Yaugoob Abdulla (MDP)         | Dhaandhoo            | Not Voted       |
| 83 | Hussain Firushan (MDP)        | Madaveli             | No              |
| 84 | Hussain Mohamed Latheef (PPM) | Faresmaathodaa       | Not Voted       |
| 85 | Ahmed Zahir (MDP)             | Gadhdhoo             | No              |

| ID | Name                       | Organisation      | Result    |
|----|----------------------------|-------------------|-----------|
| 86 | Mohamed Rasheed (MDP)      | Fuvahmulah Uthuru | Not Voted |
| 87 | Hussain Mohamed Didi (MDP) | Fuvahmulah Medhu  | Not Voted |
| 89 | Ilyas Labeeb (MDP)         | Hulhudhoo         | Not Voted |
| 91 | Ibrahim Shareef (MDP)      | Maradhoo          | Not Voted |
| 93 | Ahmed Rasheed (MDP)        | Hithadhoo Medhu   | Not Voted |