Overall Voting Result 6/27/2022 12:05:16 PM

Voting Mode: Open

VOTE

Rayyithunge Majleehuge gavaid ge 78 vana maadhaa ge (sh) islaah kurumah Aanmu Committeen dhiraasaakoh nimmigothuge report_Henveyru Dhekunu Dhaairaage Member Hussain Shaheem ge hushahelhuvvun faaskurumah

Results

Present: 67

Eligible to vote: 66

Yes: 23

No: 0

Abstain: 0

Voted: 23

Not Voted: 43

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	Yes
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	Yes
11	Ali Azim (MDP)	Medhu Henveyru	Not Voted
12	Hussain Shaheem (MDP)	Henveyru Dhekunu	Yes
13	Hassan Latheef (MDP)	Henveyru Hulhangu	Not Voted
14	Eva Abdulla (MDP)	Galolhu Uthuru	Not Voted
15	Meekail Ahmed Nasym (MDP)	Galolhu Dhekunu	Not Voted
16	Mohamed Rasheed (MDP)	Mahchangoalhi Uthuru	Yes
19	lmthiyaz Fahmy (MDP)	Maafannu Uthuru	Not Voted
20	Ibrahim Rasheed (MDP)	Maafannu Medhu	Yes
21	Adam Ali (MDP)	Maafannu Dhekunu	Not Voted
22	Mohamed Falah (MDP)	Maafannu Hulhangu	Not Voted
23	Ahmed Usham (MNP)	Villimalé	Not Voted
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	Not Voted
25	Mohamed Shifau (MDP)	Ihavandhoo	Not Voted
26	Ahmed Abdulla (MDP)	Baarashu	Not Voted
27	Abdulla Waheed (MDP)	Dhidhdhoo	Not Voted
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Yes
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Yes
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Not Voted
32	Yasir Abdul Latheef (MDP)	Kulhudhuhfushi Uthuru	Not Voted
34	Mohamed Raee (MDP)	Makunudhoo	Yes
35	Abdulla Shaheem Abdul Hakee	Kanditheemu	Not Voted
36	Ali Riza (MDP)	Milandhoo	Yes
37	Mohamed Rashid (MDP)	Komandoo	Not Voted
38	Mohamed Shahid (MDP)	Funadhoo	Yes
39	Ahmed Easa (MDP)	Kendhikulhudhoo	Not Voted
40	Ahmed Haroon (MDP)	Manadhoo	Not Voted
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Yes
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Yes
43	Mohamed Rasheed Hussain (M	Alifushi	Not Voted
44	Mohamed Waheed (MDP)	Ungoofaaru	Not Voted
47	Adam Shareef (PNC)	Maduvvari	Not Voted
50	Ali Hussain (JP)	Kendhoo	Not Voted
52	Ahmed Shiyam (PPM)	Naifaru	Not Voted
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Not Voted
54	Abdulla Jabir (IND)	Kaashidhoo	Not Voted
57	Hassan Zareer (MDP)	Mathiveri	Not Voted
58	Hassan Shiyan (MDP)	Thoddoo	Yes
60	Ahmed Thariq (PPM)	Mahibadhoo	Not Voted
62	Ibrahim Fazul Rasheed (PNC)	Felidhoo	Not Voted
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Yes
64	Ikram Hassan (MDP)	Dhiggaru	Yes
65	Ibrahim Naseer (MDP)	Mulaku	Not Voted
66	Ahmed Haleem (MDP)	Bilehdhoo	Yes
67	Abdul Muhsin Hameed (IND)	Nilandhoo	Not Voted
69	Ahmed Amir (MDA)	Kudahuvadhoo	Not Voted

ID	Name	Organisation	Result
70	Hassan Afeef (MDP)	Vilufushi	Not Voted
72	Mohamed Nashiz (MDP)	Kinbidhoo	Yes
73	Mohamed Ghassan Maumoon (Th. Guraidhoo	Not Voted
74	Ali Hameed (JP)	Isdhoo	Yes
75	Mohamed Wisam (MDP)	Gamu	Not Voted
76	Moosa Siraj (MDP)	Fonadhoo	Yes
77	Mohamed Saeed (PNC)	Maavashu	Not Voted
79	Yaugoob Abdulla (MDP)	Dhaandhoo	Not Voted
81	Abdul Mughnee (MDP)	Thinadhoo Uthuru	Yes
83	Hussain Firushan (MDP)	Madaveli	Not Voted
84	Hussain Mohamed Latheef (PPM)	Faresmaathodaa	Not Voted
85	Ahmed Zahir (MDP)	Gadhdhoo	Yes
86	Mohamed Rasheed (MDP)	Fuvahmulah Uthuru	Yes
87	Hussain Mohamed Didi (MDP)	Fuvahmulah Medhu	Not Voted
89	Ilyas Labeeb (MDP)	Hulhudhoo	Not Voted
90	Mohamed Nihad (MDP)	Feydhoo	Not Voted
91	Ibrahim Shareef (MDP)	Maradhoo	Not Voted
92	Mohamed Aslam (MDP)	Hithadhoo Uthuru	Yes
93	Ahmed Rasheed (MDP)	Hithadhoo Medhu	Not Voted