Overall Voting Result 11/2/2022 12:03:30 PM

Voting Mode: Open

VOTE

F.Nilandhoo ge narudhamaa nizaam halaakuve, e massala hallunuve gina dhuvasthakeh vefaivaathee, e massala hallukohdhevvumah edhi sarukaarah govaalai hushahalhaafaivaa garaar ge report faaskurumah

Results

Present: 66

Eligible to vote: 65

Yes: 12

No: 0

Abstain: 1

Voted: 13

Not Voted: 52

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	Not Voted
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	Not Voted
11	Ali Azim (MDP)	Medhu Henveyru	Not Voted
12	Hussain Shaheem (MDP)	Henveyru Dhekunu	Not Voted
13	Hassan Latheef (MDP)	Henveyru Hulhangu	Not Voted
14	Eva Abdulla (MDP)	Galolhu Uthuru	Not Voted
15	Meekail Ahmed Nasym (MDP)	Galolhu Dhekunu	Not Voted
16	Mohamed Rasheed (MDP)	Mahchangoalhi Uthuru	Yes
18	Ahmed Haitham (MDP)	Mahchangoalhi Dhekunu	Not Voted
19	Imthiyaz Fahmy (MDP)	Maafannu Uthuru	Not Voted
20	Ibrahim Rasheed (MDP)	Maafannu Medhu	Not Voted
21	Adam Ali (MDP)	Maafannu Dhekunu	Not Voted
22	Mohamed Falah (MDP)	Maafannu Hulhangu	Yes
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	Yes
25	Mohamed Shifau (MDP)	Ihavandhoo	Not Voted
27	Abdulla Waheed (MDP)	Dhidhdhoo	Not Voted
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Not Voted
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Not Voted
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Not Voted
31	Hussain Ziyad (MDP)	Vaikaradhoo	Yes
32	Yasir Abdul Latheef (MDP)	Kulhudhuhfushi Uthuru	Not Voted
33	Jamsheed Mohamed (MDP)	Kulhudhuhfushi Dhekunu	Not Voted
34	Mohamed Raee (MDP)	Makunudhoo	Not Voted
35	Abdulla Shaheem Abdul Hakee	Kanditheemu	Not Voted
36	Ali Riza (MDP)	Milandhoo	Not Voted
37	Mohamed Rashid (MDP)	Komandoo	Not Voted
38	Mohamed Shahid (MDP)	Funadhoo	Not Voted
40	Ahmed Haroon (MDP)	Manadhoo	Not Voted
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Not Voted
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Not Voted
43	Mohamed Rasheed Hussain (M	Alifushi	Not Voted
44	Mohamed Waheed (MDP)	Ungoofaaru	Not Voted
45	Ismail Ahmed (MDP)	Dhuvaafaru	Not Voted
46	Hassan Ahmed (MDP)	Inguraidhoo	Not Voted
47	Adam Shareef (PNC)	Maduvvari	Not Voted
48	Hisaan Hussain (MDP)	Thulhaadhoo	Not Voted
52	Ahmed Shiyam (PPM)	Naifaru	Yes
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Not Voted
54	Abdulla Jabir (IND)	Kaashidhoo	Not Voted
55	Ibrahim Naseem (IND)	Thulusdhoo	Not Voted
58	Hassan Shiyan (MDP)	Thoddoo	Not Voted
60	Ahmed Thariq (PPM)	Mahibadhoo	Not Voted
61	Mohamed Nazim (MNP)	Dhangethi	Not Voted
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Not Voted
65	Ibrahim Naseer (MDP)	Mulaku	Not Voted
66	Ahmed Haleem (MDP)	Bilehdhoo	Not Voted
67	Abdul Muhsin Hameed (IND)	Nilandhoo	Yes

ID	Name	Organisation	Result
69	Ahmed Amir (MDA)	Kudahuvadhoo	Not Voted
70	Hassan Afeef (MDP)	Vilufushi	Not Voted
71	Abdulla Riyaz (MNP)	Thimarafushi	Not Voted
74	Ali Hameed (JP)	Isdhoo	Not Voted
75	Mohamed Wisam (MDP)	Gamu	Not Voted
77	Mohamed Saeed (PNC)	Maavashu	Yes
78	Saud Hussain (MDP)	Villingili	Not Voted
79	Yaugoob Abdulla (MDP)	Dhaandhoo	Not Voted
80	Ahmed Saeed (MDP)	Gemanafushi	Yes
81	Abdul Mughnee (MDP)	Thinadhoo Uthuru	Abstain
83	Hussain Firushan (MDP)	Madaveli	Not Voted
85	Ahmed Zahir (MDP)	Gadhdhoo	Yes
88	Mohamed Mumthaz (MDP)	Fuvahmulah Dhekunu	Yes
89	Ilyas Labeeb (MDP)	Hulhudhoo	Not Voted
91	Ibrahim Shareef (MDP)	Maradhoo	Not Voted
92	Mohamed Aslam (MDP)	Hithadhoo Uthuru	Not Voted
93	Ahmed Rasheed (MDP)	Hithadhoo Medhu	Yes
94	Ibrahim Nazil (MDP)	Hithadhoo Dhekunu	Yes